HomeShowbizz en Cult1,3 miljoen kijkers voor mogelijk laatste uitzending Vandaag Inside

1,3 miljoen kijkers voor mogelijk laatste uitzending Vandaag Inside

Er hebben ruim 1,3 miljoen mensen gekeken naar de mogelijk laatste uitzending van Vandaag Inside donderdagavond. In die uitzending zou Johan Derksen volgens Talpa zijn excuses aanbieden voor uitspraken die hij eerder die week in het programma deed. Derksen trok wel het boetekleed aan, maar echte excuses kwamen er niet. Wel zei hij dat hij ermee wilde “kappen”, waarop Wilfred Genee aangaf dat het team dan ook zou stoppen: “samen uit, samen thuis”.

Johan Derksen deed eerder deze week uitspraken over een “jeugdzonde” van hem. “Het was zo’n hele grote duizendurenkaars. Die hebben we gepakt en die juffrouw lag op de bank en die hebben we zo tussen haar benen gedaan. Dus toen we weggingen, stond die kaars loodrecht de lucht in,” zo vertelde Derksen. Het verhaal was maandagavond nog dat hij een kaars “erin had gestopt”, waarbij hij onder gelach zijn verhaal nog bijstond met een gebaar waarbij hij een voorwerp ergens in schoof.

De mogelijk laatste uitzending heeft niet een record gebroken, aangezien de uitzending waarin Derksen in gesprek ging met strafrechtadvocaat Harlequin over opmerkingen die hij gemaakt had over Zwarte Piet en Akwasi 1,7 miljoen kijkers trok.

Door de redactie.

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen