HomeShowbizz en Cult2,4 miljoen kijkers voor 'kerstshow' The Streamers

2,4 miljoen kijkers voor ‘kerstshow’ The Streamers

Er hebben in totaal zo’n 2,4 miljoen mensen naar de livestream van The Streamers gekeken op Tweede Kerstdag, zo heeft de organisatie laten weten. Bij de start waren dit er al 2 miljoen en dit liep later dus nog op. Ondanks de vele kijkers hadden ze dit keer geen last van technische problemen, zoals dat tijdens het concert van hen op Koningsdag wel het geval was. The Streamers hebben deze avond 500.000 euro voor UNICEF opgehaald.

De speciale show werd georganiseerd vanuit de Efteling en Guus Meeuwis, Nick Schilder en Emma Heesters begonnen met It’s beginning to look a lot like Christmas. Andere artiesten die deelnemen aan de gelegenheidsband zijn onder andere VanVelzen, Suzan en Freek, Maan, Diggy Dex en Ronnie Flex.

De artiesten brachten naast kerstnummers ook hun eigen hits ten gehore, waarbij ze met elkaars nummers meezongen. Ook werd er een ode aan Peter R. De Vries gebracht met een vertolking van het nummer A Whiter Shade of Pale, wat het favoriete nummer van de misdaadverslaggever was.

Door Annelien Bosboom

Gerelateerde Artikelen

Marketing

Net Binnen