HomeAlgemeenOntregeld treinverkeer na explosie bij horecagelegenheid Bussum Zuid

Ontregeld treinverkeer na explosie bij horecagelegenheid Bussum Zuid

Explosie verstoort nachtrust en treinverkeer bij Bussum Zuid

Een explosie heeft bij een horeca-onderneming op het treinstation van Bussum Zuid voor opschudding gezorgd in de vroege uren van maandagochtend. Het incident, waarbij niemand gewond raakte, leidde tot aanzienlijke schade en tijdelijke ontregeling van het treinverkeer.

Treinverkeer tijdelijk verstoord

Het treinverkeer tussen Bussum Zuid en Hilversum kwam in de uren direct volgend op het incident tot een halt, met de NS die beperkte dienstverlening meldde tot ongeveer 6.00 uur. Dienstregelingen werden verstoord vanwege een politieonderzoek ter plaatse, waarbij forensische teams op zoek waren naar aanwijzingen om de oorzaak van de explosie te achterhalen.

Politie vraagt getuigen zich te melden

Met behoorlijke schade aan de horecagelegenheid en omliggende eigendommen, waaronder verscheidene kapot geblazen ramen, is de politie nu op zoek naar getuigen van het incident. Iedereen die in de omgeving was rond het tijdstip van de explosie, of die mogelijk relevante informatie heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de autoriteiten.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen