HomeSportAjax beloont Blind met verlenging contract

Ajax beloont Blind met verlenging contract

Ajax is bezig met het openbreken en verlengen van het contract van Daley Blind. De Amsterdammers willen hem belonen voor zijn goede prestaties en jarenlange trouw aan de club. Bronnen binnen de club melden dat de onderhandelingen zeer spoedig verlopen.
Het huidige contract van Blind loopt nog door tot de zomer van 2022, als het aan de directie van de Amsterdammers ligt komt die dus langer vast te liggen.

Vooral de veelzijdigheid van Blind wordt gezien als een belangrijke reden zijn contract te verlengen. Wat de beste positie van Blind is wil zijn trainer Ten Hag niets over loslaten: ‘ik wil hem niet in een hokje duwen’.
De trainer heeft nóg meer respect gekregen voor Blind, nadat hij met een ICD-kastje terugkeerde van een ontstoken hartspier. Volgens Ten Hag speelt hij misschien nog wel beter op dit moment dan daarvoor.

Blind werd met Ajax al 5 keer landskampioen. Hij is de zoon van Danny blind, die zelfs de Europa cup won vroeger met Ajax.

Ajax wil daarnaast naar verluid ook langer door met Noussair Mazraoui, zijn contract loopt ook af in de zomer van 2022. De gesprekken met de rechtsback zijn echter net opgestart, die met Blind zijn zo goed als afgerond.

Door Wouter Bakker; foto: wiki ajax

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen