HomeSportAjax in serieuze onderhandeling met Spurs over Bergwijn: vraagprijs 20 miljoen

Ajax in serieuze onderhandeling met Spurs over Bergwijn: vraagprijs 20 miljoen

Eerder meldde transferexpert Fabrizio Romano al dat Ajax wederom een poging gaat wagen voor Tottenham Hotspur-speler Steven Bergwijn en vanmorgen komt ook De Telegraaf met dit nieuws naar buiten. De Oranje-international zelf zou ook de overstap naar Amsterdam willen maken, gezien zijn geringe speeltijd in Londen. Er zou een contract voor 5 jaar klaarliggen in de hoofdstad en een salaris indicatie zou hebben uitgewezen dat het mogelijk is. Volgens de ochtendkrant is Bergwijn voor 20 miljoen euro exclusief bonussen op te halen bij Spurs.

Of de transfer tot stand gaat komen hangt vooral af van financieel directeur Susan Lenderink, die een overeenstemming met de directie van Spurs moet krijgen. Zij trok de laatste keer nog de stekker uit de transfer wegens te gortige eisen van Spurs.

Technisch directeuren Gerry Hamstra en Huntelaar zouden op scherp staan, aangezien zij Schreuder koste wat kost de eerste gewenste aanwinst willen bezorgen. Lenderink heeft echter de touwtjes in handen volgens De Telegraaf. ‘Ajax loopt het risico dat Bergwijn straks door de vingers glipt’, klinkt het. Hamstra en Huntelaar moeten eerst verantwoording afleggen bij Lenderink en de Raad van Commissarissen, wat de onderhandelingen vertraagt. In de tussentijd kunnen kapers op de kust toeslaan.

Door Wouter Bakker; foto: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen