HomeAlgemeenAlerte getuige helpt politie bij inbraak in medisch centrum

Alerte getuige helpt politie bij inbraak in medisch centrum

Bij een inbraak in een medisch centrum in Oostzaan zijn vier verdachten aangehouden. De snelle reactie van een alerte getuige leidde tot de arrestatie van de inbrekers. De politie kwam in actie nadat de getuige vreemde geluiden hoorde en onmiddellijk de autoriteiten inschakelde.

Op de vlucht tegen een boom

Een van de inbrekers probeerde tijdens de ontsnapping door het bos te rennen, maar dit verliep niet zoals gepland. De man botste tegen een boom en raakte bewusteloos. De politie arriveerde snel ter plaatse en verleende medische hulp aan de gewonde inbreker voordat hij werd gearresteerd.

Inbrekers op het dak

Op het dak van het medisch centrum trof de politie nog drie verdachten aan, in het bezit van inbraakwerktuig. De inbrekers hadden zich op het dak verstopt, maar konden niet ontsnappen aan de toegesnelde eenheden.

Niet ingeschreven in Nederland

Volgens NH Nieuws zijn de aangehouden verdachten niet ingeschreven in Nederland en variëren hun leeftijden tussen de 23 en 32 jaar oud.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen