HomeShowbizz en CultArrestatie in Las Vegas: doorbraak in onderzoek moord op Tupac Shakur

Arrestatie in Las Vegas: doorbraak in onderzoek moord op Tupac Shakur

In een ontwikkeling die licht kan werpen op de moord op rapicoon Tupac Shakur, is Duane ‘Keffe D’ Davis (60) in Las Vegas gearresteerd. Het arrestatie volgt na bevestiging van het nieuws door ABC News, op basis van informatie van een hooggeplaatste politieofficier.

Langlopend onderzoek

De politie van Las Vegas heeft eerder in de zomer het huis van Davis, een voormalig crimineel, in Henderson onderzocht. Gedurende het 27 jaar lopende onderzoek is Davis al eerder ondervraagd vanwege zijn mogelijke aanwezigheid in de auto van waaruit Tupac Shakur werd doodgeschoten.

Bekentenissen en achtergrond

Davis heeft in interviews en een in 2019 gepubliceerde autobiografie geen geheim gemaakt van zijn betrokkenheid. Tupac Shakur, ook bekend als 2Pac, werd in 1996 in Las Vegas neergeschoten en overleed enkele dagen later. Shakur, wereldwijd bekend, heeft meer dan 75 miljoen platen verkocht en wordt gezien als een van de grootste namen in de hiphopwereld.

Eerbetoon aan Tupac

Na zijn dood, is Shakur postuum geëerd met een plaats in de Rock & Roll Hall of Fame en een ster op de Hollywood Walk of Fame. Zijn impact op de muziekindustrie en zijn wereldwijde bekendheid blijven onverminderd voortbestaan.

Foto: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen