HomeSportAZ komt in punten gelijk met PSV na 2-0 winst op de...

AZ komt in punten gelijk met PSV na 2-0 winst op de Eindhovenaren

In de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie heeft AZ goede zaken gedaan tegen PSV. Ze waren thuis met 2-0 te sterk voor de Eindhovenaren en zo komen ze in punten nu gelijk met PSV.

Door een doelpunt van Karlsson kwam AZ al snel op voorsprong. Daarna werd een treffer van Gakpo vanwege buitenspel nog afgekeurd en ging PSV slordig om met der kansen die het kreeg. Koopmeiners wist vervolgens in de tweede helft de 2-0 binnen te tikken, zodat AZ de vierde competitiezege op rij tegen PSV kon bijtekenen.
PSV deed dus geen goede zaken en het is zelfs de veertiende keer op rij dat ze een competitiewedstrijd tegen Ajax, Feyenoord of AZ niet weten te winnen.

Nq 27 duels hebben PSV en AZ nu beide 55 punten, alleen PSV heeft een beter doelsaldo (29 om 25). Vitesse doet daarnaast ook nog goed mee om de tweede plek met 52 punten. Ajax staat nog fier aan kop en kan als ze vanavond van ADO Den Haag winnen uitlopen naar elf punten voorsprong.

Foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen