HomeSportContract van Pérez met 2 jaar verlengd door Red Bull Racing

Contract van Pérez met 2 jaar verlengd door Red Bull Racing

Het aflopende contract van Sergio Pérez is dinsdag met 2 jaar verlengd door Red Bull Racing, waardoor hij tot minimaal eind 2024 de teamgenoot van Max Verstappen blijft. Pérez won afgelopen zondag nog de Grand Prix van Monaco en staat derde in de WK-stand, met slechts 15 punten achterstand op de leider van het klassement, Max Verstappen. Daartussen staat nog Leclerc op de tweede plek, die 6 punten voor Pérez staat.

Het is voor de 32-jarige Mexicaan het derde seizoen bij het Oostenrijkse team. “Het is een ongelooflijk mooie week voor me geweest met mijn zege in Monaco en nu deze contractverlenging”, vertelt Pérez. “Het maakt mij ontzettend gelukkig en trots dat ik hier tot eind 2024 kan blijven racen. We werken allemaal uitstekend samen en ook mijn relatie met Max is zowel op als buiten de baan erg goed.”

Helemaal als een verrassing komt de contractverlenging van Pérez niet, aangezien hij zich voor de podiumceremonie nog leek te verspreken afgelopen zondag. Hij zei toen tegen Verstappen dat hij te vroeg had getekend.

Door de redactie; foto: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen