HomeSportDjokovic laat het er niet bij zitten en gaat in hoger beroep...

Djokovic laat het er niet bij zitten en gaat in hoger beroep tegen intrekken visum

De soap rondom tennisser Novak Djokovic en zijn visum duurt nog even voort. Waar vanmorgen bekend werd dat de Serviër het land toch moet verlaten omdat zijn visum ingetrokken wordt door de minister van Immigratie, heeft de advocaat van Djokovic nu laten weten dat hij hiertegen in beroep zal gaan.

Eerder deze week mocht Djokovic juist weer uit zijn hotel, waar hij in gedwongen quarantaine zat vanwege onjuistheden met betrekking tot zijn visum. De rechter bepaalde toen dat onredelijk zou zijn gehandeld bij het intrekken van het visum van Djokovic. Deze beslissing kon alleen nog door de minister van Immigratie van Australië worden verworpen en dat gebeurde dus ook.

Advocaat van Djokovic, Nicholas Wood, laat weten dat de beslissing van de minister irrationeel is en niet zo laat had mogen worden genomen. Vrijdagavond zal Djokovic zich opnieuw bij de ABF (Australian Border Force) moeten melden om tekst en uitleg te geven. In afwachting daarvan zal hij waarschijnlijk terug moeten naar het hotel waar hij eerder in quarantaine zat.

Door Annelien Bosboom

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen