HomeSportFenerbahçe bevestigt onderhandelingen met na contractontbinding bij Ajax

Fenerbahçe bevestigt onderhandelingen met na contractontbinding bij Ajax

Dusan Tadic, de voormalige Ajax-speler, is op weg naar Istanbul voor onderhandelingen met Fenerbahçe, zo maakte de Turkse club gisteren bekend. Dit volgt op het nieuws dat Tadic en Ajax een dag eerder hun contract hadden beëindigd, waardoor de 34-jarige Serviër nu transfervrij is.

Tadic was vijf seizoenen bij Ajax, waar hij een contract had tot medio 2024. Na zijn vertrek uit Amsterdam is er volop belangstelling voor de linkspoot. Hoewel eerdere rapporten suggereerden dat Besiktas een prominente kandidaat was om Tadic aan te trekken, lijkt Fenerbahçe nu de meest waarschijnlijke bestemming te zijn.

Fenerbahçe, de runner-up in het vorige seizoen van de Turkse competitie en de huidige houder van de Turkse beker, heeft al meerdere strategische aankopen gedaan. De ervaren Bosnische spits Edin Dzeko werd onlangs vastgelegd, evenals de voormalige Feyenoord-speler Sebastian Szymanski.

Het team bevat ook spelers zoals Jayden Oosterwolde, een voormalig FC Twente-speler, en Ferdi Kadioglu, die eerder bij NEC speelde. De komst van Tadic zou een extra versterking zijn voor de sterke selectie van Fenerbahçe.

Foto: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen