HomeSportFeyenoord sleept er in slotfase toch gelijkspel uit tegen tiental PSV

Feyenoord sleept er in slotfase toch gelijkspel uit tegen tiental PSV

De topper tussen koploper Feyenoord en PSV is vanmiddag in een 2-2 gelijkspel geëindigd. In dit duel moest PSV het lange tijd met 10 man doen, desondanks moest Feyenoord nog hard aan de bak om er een gelijkspel uit te slepen. Uiteindelijk maakte Jahanbakhsh er in de 6e minuut van de blessuretijd 2-2 van.

PSV leidde halverwege de wedstrijd in de Kuip met 0-1, dankzij een doelpunt van El Ghazi in de 8e minuut. Thorgan Hazard, die zijn debuut maakte in deze wedstrijd, maakte in de 68e minuut de 0-2, hoewel PSV toen al met 10 man speelde. Orbispo had namelijk een rode kaart gekregen vanwege het planten van zijn noppen in het bovenbeen van Gimenez.

PSV leek desondanks overeind te blijven, maar invaller Jahanbakhsh bleek in de slotfase van grote waarde voor Feyenoord. Hij wist in de 81e minuut een voorzet binnen te kopper en aan het eind van de blessuretijd maakte hij dus zijn tweede.

Hierdoor blijft Feyenoord aan kop van de eredivisie met 4 punten voorsprong op PSV. Die laatste staat slechts op de vierde plek, omdat Ajax ze voorbij is gegaan dankzij hun 0-5 winst op Cambuur eerder vandaag.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen