HomeSportFeyenoord speelt gelijk tegen FC Emmen en ziet ook derde plek uit...

Feyenoord speelt gelijk tegen FC Emmen en ziet ook derde plek uit zicht verdwijnen

De ploeg van Dick Advocaat heeft zaterdag in hun eigen Kuip dure punten laten liggen tegen de hekkensluiter van de eredivisie, FC Emmen. Dit terwijl ze voor rust een stuk sterker speelden en aan de leiding waren door een doelpunt van Orkun Kökcü Daarna werd Emmen echter steeds gevaarlijker en dankzij een rake strafschop van Michael de Leeuw kwamen ze langszij: 1-1.

Hierdoor wisten ze voor de veertiende keer dit seizoen niet te winnen en moeten ze zich nu ook zorgen gaan maken om de derde plek in de Eredivisie, nadat ze eerder plek één en twee al uit zicht zagen verdwijnen. Ze staan nu vier punten achter op AZ, de huidige nummer 3, die zondag nog tegen PSV moeten spelen.

De derde plek geeft recht op deelname aan de derde voorronde van de nieuwe Conference League en is dus een zeer belangrijke plaats. Als ze zoals het nu lijkt vierde worden, kan Feyenoord deelnemen aan de play-offs voor deelname aan de tweede voorronde van de Conference League.

FC Emmen laat juist een goede serie wedstrijden zien, door voor de vijfde maal op rij ongeslagen te blijven met twee zeges en 3 gelijke spelen. Het gat naar de nummer 16 is echter nog wel zes punten.

Foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen