HomeAlgemeenFietser slaat en bedreigt boa's, politie zoekt getuigen

Fietser slaat en bedreigt boa’s, politie zoekt getuigen

Hulst – Op de Van der Maelstedeweg heeft zaterdagavond een man met twee buitengewone opsporingsambtenaren (boa’s) gevochten. Ook bedreigde hij het tweetal. De fietser wist te ontkomen. De politie zoekt getuigen.

Mishandeling boa’s Hulst
Tussen 21.10 en 21.40 uur fietste een man vanuit de binnenstad. Twee opsporingsambtenaren spraken hem aan, maar hij reed gewoon door. Ze reden hem achterna en vroegen naar een geldige verklaring voor de avondklok. Deze kon hij niet tonen. Hierna ontstond een worsteling waarbij de man de boa’s sloeg en bedreigde. Hierna vluchtte hij op de fiets richting de Clingeweg en terug over de Stationsweg. Een boa zette tevergeefs de achtervolging in, de man zag kans om via het trottoir richting het Havenfort te ontkomen.

Signalement fietser
De man had een blanke huidskleur, lengte ongeveer 170 centimeter, een stevig en sportief postuur en kort zwart haar. Hij droeg een groene khaki jas, een zwarte sportbroek, grijze gymschoenen van het merk Sneaker met een witte zool en zwarte sokken. Hij droeg geen bril en had geen zichtbare tatoeages en geen zichtbare gezichtsbeharing.

Signalement fiets
De man reed op een grijs/zwarte mountainbike, herenmodel met een kunststof opsteekspatbord aan de achterzijde. Het merk van de fiets is onbekend. Die fiets had geen vaste verlichting.

Bron: politie; foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen