HomeZorg & WelzijnFlinke stijging naar 7500 besmettingen, wel 2 miljoen vaccinaties al gezet

Flinke stijging naar 7500 besmettingen, wel 2 miljoen vaccinaties al gezet

Na de ministerraad heeft demissionair minister Grapperhaus laten weten dat het aantal besmettingen flink is gestegen naar 7500, daarmee vooruitlopend op de RIVM-cijfers die later vandaag bekend zullen worden gemaakt. Mede hierdoor is er nog niet over een mogelijk afschaffen van de avondklok.

“Ik sta hier niet in een ontspannen stemming van: laten we eens kijken wat er allemaal kan gebeuren. We moeten echt heel behoedzaam zijn.”

Er zijn inmiddels al wel 2 miljoen coronavaccinaties gezet sinds januari, wat wel de eerste prikken en de herhaalprikken bij elkaar opgeteld zijn. Komende maand wordt verwacht dat Nederland op 3 miljoen vaccinaties zal zitten. Dit wordt gedaan door de vaccins van op dit moment Pfizer/BioNtech, Moderna en AstraZeneca en binnenkort nog het vaccin van Janssen erbij.

Foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen