HomeBouw & WonenForse stijging woningen in januari 2021

Forse stijging woningen in januari 2021

In januari 2021 stegen de woningprijzen in Nederland met meer dan 1%. Een forse stijging. Ten opzichte van een jaar geleden stijgen de prijzen met ruim 10%. De rijwoningen stijgen het meest (10,4%) de appartementen het minst (9,6%). Het aantal transacties is fors minder (30%) dan in december. Ten opzichte van januari 2020 neemt het aantal transacties fors toe met bijna 30% meer verkochte woningen.

De prijzen in de gemeenten Arnhem, Nijmegen en Wijchen stegen deze maand het meest met ongeveer 2,5%. Deze prijsstijging vertaalt zich ook naar de prijsstijging in Gelderland In deze provincie stijgen de woningprijzen het meest deze maand met ruim. 1,7%. Dit staat in contrast met de prijsdalingen in Zeeland. De prijzen dalen hier met 0,5% met de gemeenten Middelburg, Tholen en Schouwen-Duiveland als grootste dalers (0,8%).

Bron: persberichten.com; foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen