HomeSportHeracles neemt Vloet niet meer op in wedstrijdselectie na alle ophef

Heracles neemt Vloet niet meer op in wedstrijdselectie na alle ophef

Er was enorme ophef rondom de wedstrijd Heracles tegen NEC, nadat Rai Vloet in mocht vallen van trainer Frank Wormuth. Dit alles omdat Rai Vloet onder invloed van alcohol een ongeluk met de auto heeft veroorzaakt en hierbij een 4-jarige jongen dood heeft gereden. Supporters van de club uit Almelo zijn vervolgens verhaal gaan halen en hebben onder andere de spelersbus opgewacht en een dag later een gesprek gehad met de clubleiding.

Vandaag maakt de club via de eigen kanalen wereldwijd bekend dat Rai Vloet niet meer terug zal keren in de wedstrijd selectie, wel mag Vloet nog meetrainen op de club. Eerst gaven Heracles en trainer Frank Wormuth nog aan dat ze de nummer tien de kans wilden geven en dat het mogelijk zou moeten zijn om hem op te nemen in de wedstrijdselectie en speeltijd te geven, maar dat werd overduidelijk niet gewaardeerd door de achterban.

De technisch directeur Tim Gilissen van Heracles wordt geciteerd: “Alle betrokkenen zijn gebaat bij rust, gezien alle commotie van afgelopen week. Sinds het noodlottige ongeval staan de rouwgevoelens van de familie van het slachtoffer bij ons voorop. De emotionele betrokkenheid van de supporters, de sponsoren en de club is enorm. Ieder van ons hoopt dat de rust terugkeert.”

Door Wouter Bakker; foto: http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.html

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen