HomeMarketingHotel-restaurant ’t Zwanemeer Gieten wil iedereen zich thuis laten voelen

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer Gieten wil iedereen zich thuis laten voelen

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer is al in 1976 opgericht en is sinds 1 mei 2021 in handen van Peter Jan Liewes en Jarno Dalstra. Zij hebben het restaurant en de hotelkamers een flinke metamorfose gegeven in dezelfde moderne stijl. Zo spreken ze nu een groot publiek aan, maar spelen ze ook een rol van betekenis voor Gieten zelf. Met een wekelijkse kaartclub, borreluurtje van een popkoor en bijeenkomsten van buurtverenigingen en de ondernemersvereniging en veel personeel uit Gieten is deze rol al behoorlijk ingevuld. 

Hotel-restaurant ’t Zwanemeer heeft zich als doel gesteld een relaxte sfeer neer te zetten, iedereen zich thuis te laten voelen en naar tevredenheid te behandelen. Niet alleen in ons gezellige, huiselijke hotel, maar ook in de omgeving ervan. U kunt in de omgeving van het hotel heerlijke wandelingen maken door de bossen, over de Hondsrug of het Geopark, maar ook fietsen in de bosrijke omgeving me een prachtig netwerk van fietspaden. Na een wandeling of fietstocht kunt u bij ons op het terras of in het hotel bijkomen met een kop koffie, lekker koud drankje of zelfs een heerlijke maaltijd. Dankzij ook nog eens de gunstige ligging ten opzichte van Groningen, Veendam, Assen en Emmen zult u zich zeker niet vervelen. 

Of het nu voor een zakelijke afspraak is, een evenement in de buurt of gewoon lekker een paar dagen genieten in ons hotel en van de omgeving, bij hotel ’t Zwanemeer is alles mogelijk voor een bescheiden prijs.

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen