HomeShowbizz en CultJohan Derksen 'kapt er toch niet mee' en keert maandag terug met...

Johan Derksen ‘kapt er toch niet mee’ en keert maandag terug met Vandaag Inside

Na ruim 2 weken afwezigheid keert het tv-programma Vandaag Inside maandag terug met Johan Derksen. Na een rel rond uitspraken van Derksen stapte hij op en keerde het programma met ook Wilfred Genee en René van der Gijp niet terug. Derksen heeft nu tegen het AD gezegd dat Vandaag Inside niet stopte vanwege de ophef die volgde op zijn uitspraken, maar omdat er geen rugdekking kwam vanuit de directie van Talpa.

In het programma vertelde Derksen dat hij ongeveer 50 jaar terug een kaars had gestoken in een bewusteloze vrouw. Een dag later zwakte hij dat verhaal weer af, maar het leed was toen al geschied. Derksen heeft ook in het interview met het AD nog altijd geen spijt van zijn uitspraken. “De Mol wist wie hij binnenhaalde. Hij wilde spraakmakende televisie en goede kijkcijfers, daar zorgen wij voor. Hij wist ook, dat we af en toe voor een relletje zorgen.”

Volgens Talpa Networks zelf is de terugkeer van het programma echter nog niet definitief. “De berichtgeving met betrekking tot een terugkeer van het programma Vandaag Inside op SBS6 is voorbarig. We hebben afgelopen zondag een goed gesprek gehad met de mannen om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen gebeurd is. Zodra er meer nieuws te melden is, komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Door de redactie; foto: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen