HomeShowbizz en CultJohn Leddy, Koos Dobbelsteen in Zeg 'ns Aaa, op 92-jarige leeftijd overleden

John Leddy, Koos Dobbelsteen in Zeg ‘ns Aaa, op 92-jarige leeftijd overleden

Na een kort ziekbed is acteur John Leddy, vooral bekend van zijn rol in de tv-serie Zeg ‘ns Aaa, zondag overleden op 92-jarige leeftijd. Dit heeft de familie van John Leddy vandaag laten weten aan persbureau ANP. John Leddy is volgens hen na een kort ziekbed in het ziekenhuis in Den Bosch op Eerste Kerstdag in het bijzijn van zijn familie overleden. John Leddy laat zijn vrouw Jannig Leddy, 5 kinderen en 11 kleinkinderen achter. Hij zal in besloten kring begraven worden in de woonplaats waar hij de laatste 50 jaar woonde, Heusden.

Zeg ‘ns Aaa

Van 1981 tot 1993 was de comedyserie Zeg ‘ns Aaa op tv, een serie over de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk en het persoonlijke leven van dokter Lydie van der Ploeg, gespeeld door Sjoukje Hooymaayer. Koos Dobbelsteen, gespeeld door John Leddy, was de man van de huishoudster Mien Dobbelsteen, gespeeld door Carry Tefsen. In die tijd was dit een van de populairste programma’s van Nederland.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen