HomeShowbizz en CultJohnny de Mol legt werk bij HLF8 voorlopig neer na nieuwe beschuldiging

Johnny de Mol legt werk bij HLF8 voorlopig neer na nieuwe beschuldiging

Johnny de Mol heeft vanavond in zijn eigen programma HLF8 bekendgemaakt dat hij voorlopig stopt als talkshowhost. Nadat hij eerder deze maand al via een aangifte beschuldigd werd van mishandeling door zijn ex Shima Kaes, zou er nu een nieuwe anonieme beschuldiging zijn geuit via de stichting Metoo van Johnny de Mol.

Aan het eind van het programma zei Johnny de Mol: ,Nu iets waar ik ontzettend tegenop zie te vertellen. Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma. Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe anonieme valse beschuldiging geuit. En daardoor wordt het voor mij en de redactie nagenoeg onmogelijk om de zaak voort te zetten.”

,,Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken, dat is voor mij niet te doen. Het valt mij heel zwaar. De show gaat door, maar ik doe een stap opzij om te werken aan mijn verdediging. In de hoop en de verwachting dat de waarheid boven tafel komt en ik gewoon weer verder kan met mijn werk. Dank je wel en ik hoop tot snel.”

Johnny De Mol heeft alle beschuldigingen altijd ontkent, ook die van Kaes. Toch waren er vanaf dat moment al verschillende mensen die vonden dat hij zijn werk moest neerleggen bij HLF8, in ieder geval tot er meer duidelijkheid zou zijn.

Door de redactie; foto; https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen