HomeAlgemeenLichaam gevonden in zoektocht naar Nederlander na dood Australische vrouw

Lichaam gevonden in zoektocht naar Nederlander na dood Australische vrouw

In de voortdurende zoektocht naar de 24-jarige Nederlander Paul T., die verband houdt met de dood van de 21-jarige Australische Lilie James, heeft de Australische politie een lichaam ontdekt aan de voet van een klif bij Vaucluse.

Mysterieuze gebeurtenissen op St. Andrew’s Cathedral School

Lilie James, waterpolocoach bij St. Andrew’s Cathedral School, werd levenloos aangetroffen in het toilet van de school met meerdere ernstige hoofdwonden. Paul T., de hockeycoach van dezelfde school en met wie James een korte relatie had gehad, werd onmiddellijk als verdachte gezocht.

Vondst aan de kliffen van Vaucluse

Eerdere zoekacties in het klifgebied van Vaucluse leidden tot de ontdekking van persoonlijke bezittingen van Paul T. Een team van lokale zakenmensen stuitte uiteindelijk op het lichaam en schakelde direct de politie in.

Uitdagingen bij bergingswerkzaamheden

Door de complexe locatie en de huidige weersomstandigheden heeft de politie aangegeven dat het bergen van het lichaam een uitdaging is. Verdere identificatie is in afwachting.

Volgens bronnen, waaronder The Daily Telegraph, hadden James en T. kortstondig een relatie die onlangs door James werd beëindigd.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen