HomeAlgemeenMenselijke resten gevonden in gebied waar acteur Julian Sands vermist raakte

Menselijke resten gevonden in gebied waar acteur Julian Sands vermist raakte

Wandelaars hebben menselijke resten aangetroffen in een berggebied in Californië waar de Britse acteur Julian Sands eerder dit jaar is verdwenen. Sands, bekend van zijn rol in de Oscar-winnende film ‘A Room with a View’, verdween in januari tijdens een wandeling in het Baldy Bowl-gebied, vlakbij Los Angeles.

De 65-jarige acteur werd als vermist opgegeven door zijn echtgenote op 13 januari, nadat hij niet terugkeerde van zijn wandeltocht. Kort na de melding werd er een grootschalige zoekactie opgezet, die te maken kreeg met uitdagingen zoals slecht weer, lawinegevaar en moeilijk begaanbare paden. Baldy Bowl is een populair skioord en trekpleister voor klimmers, wandelaars en backpackers.

Ondanks deze ontdekking, is het nog niet bevestigd of de gevonden resten aan Sands toebehoren. Er zal de komende week forensisch onderzoek plaatsvinden om het lichaam te identificeren.

Sands heeft in zijn veelzijdige carrière in meer dan 120 films en series gespeeld. Hij speelde onder meer in de Warlock-thrillers en had een prominente rol als Russische terroristenleider in de televisieserie ’24’. Zijn meest recente rol was in de Netflix-serie ‘What/If’, uitgebracht in 2019.

De familie van de acteur heeft vrijdag een verklaring afgegeven waarin zij iedereen bedankten die heeft meegewerkt aan de zoekactie. “We blijven Julian in ons hart houden en herinneren hem als een geweldige vader, echtgenoot, avonturier, en een liefhebber van de natuur en kunst,” aldus de verklaring.

Foto: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen