HomeSportNa degradatie Heracles stappen voorzitter Bredewoud en technisch directeur Gilessen op

Na degradatie Heracles stappen voorzitter Bredewoud en technisch directeur Gilessen op

Twee dagen na de definitieve degradatie van Heracles Almelo heeft de directie van de club besloten in te grijpen. Technisch directeur Tim Gilissen en voorzitter Hans Bredewoud hebben besloten per direct te vertrekken bij de club. “Na de recente degradatie zijn het bestuur en ik samen tot de conclusie gekomen de weg vrij te maken voor een spoedige terugkeer van de club in de Eredivisie”, laat Gilissen in een reactie weten.

Voorzitter Bredewoud treedt per direct terug: “Het afgelopen seizoen kenmerkte zich door uitersten en tegenstellingen. Met z’n allen hebben we er alles aan gedaan om de club te behoeden voor degradatie. Tot onze spijt is dat helaas niet gelukt. Uit de grond van mijn hart wens ik de club, de supporters en de sponsoren sportieve voorspoed voor de toekomst en een spoedige terugkeer in de Eredivisie.” De werkzaamheden van Bredewoud worden voorlopig waargenomen door het bestuur. Algemeen directeur Rob Toussaint blijft wel bij Heracles.

Het bestuur van Heracles liep dit seizoen tegen veel moeilijkheden aan, maar met name de zaak omtrent Rai Vloet hield de gemoederen enorm bezig. Vloet reed onder invloed van drank een 4-jarig jongetje dood en werd vervolgens alsnog opgesteld door de trainer zo werd tevens besloten door de clubleiding. De supporters eisten vervolgens dat Vloet nooit meer een Heracles shirt mocht dragen en vervolgens vertrok hij.

Door Wouter Bakker

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen