HomeSportNiet FC Utrecht, maar Ajax lijkt Ihattaren binnen te halen

Niet FC Utrecht, maar Ajax lijkt Ihattaren binnen te halen

Lang leek Mohamed Ihattaren op weg naar FC Utrecht, de stad waar hij ook geboren is. De nog altijd pas 19-jarige Ihattaren werd door Juventus verhuurd aan Sampdoria en bij die club heeft hij zichzelf onmogelijk gemaakt. Juventus zoekt dus naar een nieuwe tijdelijke oplossing voor hem. Oud international Gerald Vanenburg is momenteel al bezig de oud-PSV’er weer fit te krijgen, aangezien hij momenteel veel te zwaar is om topsport te bedrijven.

ESPN, VI en de Telegraaf pakken vandaag uit met het nieuws dat niet Utrecht, maar Ajax met Ihattaren bezig is. De Amsterdammers willen hem huren met tevens een optie op koop. Ihattaren heeft al met trainer Erik ten Hag gesproken en is dicht bij een verrassende transfer naar Amsterdam, klinkt het.  Als Ajax uiteindelijk na dit half jaar besluit Ihattaren definitief over te nemen ligt er zelfs een vierjarig contract voor hem klaar in Amsterdam.

De linkspoot was bij PSV onder Mark van Bommel het grootste talent van Nederland, maar wist onder huidige trainer Roger Schmidt geen potten te breken en werd regelmatig uit de selectie gezet wegens slecht gedrag. Ihatarren speelde 74 wedstrijden voor de Eindhovenaren alvorens hij naar Italië vertrok, waar hij duidelijk niet gelukkig was.

Door Wouter Bakker; foto: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen