HomeAlgemeenOnderzoek gestart na overlijden van aangehouden man in Apeldoorn

Onderzoek gestart na overlijden van aangehouden man in Apeldoorn

Een man is vanmiddag onverwacht overleden na zijn aanhouding in Apeldoorn, zo bevestigt de politie. Volgens het politierapport, werd de man plotseling onwel in het politiebureau, waarbij pogingen tot reanimatie helaas niet succesvol waren.

De lokale autoriteiten reageerden aanvankelijk op een melding om 14.50 uur over een man wiens gedrag op straat als ongewoon werd gemeld. Er waren berichten van getuigen aan Omroep Gelderland die beweerden dat de man naakt was, maar dit detail is door de politie niet officieel bevestigd. De politieagenten hielden de man vervolgens aan en vervoerden hem naar het politiebureau.

De Rijksrecherche heeft nu de leiding over het onderzoek naar de precieze omstandigheden van het tragische overlijden. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan op de plaats waar de man aanvankelijk is aangehouden. Meer details zullen worden vrijgegeven naarmate het onderzoek vordert.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen