HomeAlgemeenPersoon omgekomen bij steekincident Albert Heijn Den Haag

Persoon omgekomen bij steekincident Albert Heijn Den Haag

De politie heeft gemeld dat er een persoon om het leven is gekomen bij een steekincident in een supermarkt in Den Haag dinsdagmorgen. Vanochtend rond 07.00 uur vond dit incident plaats in een vestiging van de Albert Heijn in het centrum van de stad, aan de Turfmarkt. De politie heeft even later een verdachte aangehouden.

Er is momenteel nog niets bekend over de identiteit van de betrokkenen of de toedracht van het steekincident. De straat is volgens Omroep West afgezet, er zijn zwarte schermen geplaatst en in de winkel zijn delen met linten afgezet. Er zijn daarnaast veel hulpdiensten ter plaatse, zoals meerdere ambulances en er kwam ook een traumahelikopter, die weer is omgekeerd. Dit alles omdat er, zoals gemeld door het AD, ook nog twee mensen gewond raakten, waaronder een agent. Dit is echter nog niet door de politie bevestigd.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen