HomeAlgemeenPolitie Berlijn op zoek naar loslopende leeuwin

Politie Berlijn op zoek naar loslopende leeuwin

Er is vermoedelijk een loslopende leeuwin in de omgeving van Berlijn, volgens afbeeldingen die circuleren op sociale media. De beelden tonen een grote katachtige, verscholen in het struikgewas.

In een poging de veiligheid van de lokale bevolking te waarborgen, hebben de autoriteiten in de regio de bewoners via Whatsapp berichten en publieke luidsprekersystemen geïnformeerd om hun huizen niet te verlaten. Ook is geadviseerd om huisdieren binnenshuis te houden. Getuigen hebben melding gemaakt van het dier dat een wild zwijn doodde.

Op dit moment is de oorsprong van het dier onbekend. Onderzoek door de politie naar lokale dierentuinen, circussen en dierenasiels heeft tot nu toe geen vermissing van een leeuw aan het licht gebracht.

De politie heeft een grootschalige zoektocht opgezet om de situatie aan te pakken. Dit omvat de inzet van een helikopter en samenwerking met jagers en specialisten in het veld om het dier op te sporen. De autoriteiten benadrukken dat het belangrijk is om de openbare veiligheid te handhaven terwijl ze deze ongebruikelijke situatie onderzoeken.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen