HomeShowbizz en CultReactie 'Friends' cast op overlijden Matthew Perry

Reactie ‘Friends’ cast op overlijden Matthew Perry

De cast van de iconische televisieserie ‘Friends’ heeft officieel gereageerd op het overlijden van hun mede-hoofdrolspeler, Matthew Perry. Perry, die wereldwijd geliefd was om zijn rol als Chandler, werd op 54-jarige leeftijd dood gevonden in zijn woning.

Ontstellend verlies

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer gaven gezamenlijk een verklaring af waarin ze hun verdriet uitspraken over het plotselinge verlies. “We zijn meer dan castmates geweest. We zijn een familie,” benadrukte het statement.

Perry’s invloed in ‘Friends’

Matthew Perry, die het personage Chandler Bing vertolkte, stond bekend om zijn unieke combinatie van sarcasme en droge humor. Deze prestatie leverde hem een Emmynominatie op in 2002. Zijn bijdrage aan de serie, die liep van 1994 tot 2004, heeft een blijvende impact gehad op fans wereldwijd.

Onderzoek naar overlijden

Hoewel de precieze oorzaak van Perry’s dood nog moet worden vastgesteld, wordt er momenteel toxicologisch onderzoek gedaan. Eerdere rapporten wijzen op Perry’s geschiedenis met gezondheidsproblemen gerelateerd aan drugsverslaving.

Foto: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen