HomeShowbizz en CultRuim 2 miljoen mensen zien finale The Voice of Holland

Ruim 2 miljoen mensen zien finale The Voice of Holland

De finale van The Voice of Holland is door ruim 2 miljoen mensen bekeken, waarmee het op de tweede plek van de kijkcijfer top 25 staat. In de finale viel publiekslieveling Jasper toch af, na een duet met zijn coach Jan Smit, waarin beide erg vals zongen. Uiteindelijk wist Dani de finale te winnen, waardoor Anouk de winnende coach werd van dit elfde seizoen.

Ook Beau deed het mede dankzij TVOH goed, met bijna 1,5 miljoen kijkers was hij goed voor een vijfde plek en bleef hij de concurrentie van OP1 ver voor, dat slechts 770.000 kijkers trok. Ook het NPO programma Bed en Breakfast deed het goed, met ruim 1,5 miljoen kijkers was het goed voor de vierde plek.
Op de derde plaats staan verder nog het Half Acht Nieuws van RTL 4 met bijna 1,6 miljoen kijkers en het 20 uur Journaal van de NPO1 op de eerste plek met bijna 2,6 miljoen kijkers.

Bron: SKO; foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen