HomeAlgemeenSimon Consulting voorziet u graag van persoonlijk compliance advies en verbeteringen

Simon Consulting voorziet u graag van persoonlijk compliance advies en verbeteringen

Wanneer u onderscheidende, blijvende en substantiële verbeteringen wilt aanbrengen in het compliance framework van uw bedrijf, bent u bij Simon Consulting aan het juiste adres. Ons team van gecertificeerde compliance professionals en specialisten adviseert en ondersteunt u graag bij de implementatie van compliance frameworks. 

De consultants van Simon Consulting helpen u graag bij het implementeren van een effectief systeem van intern beleid, procedures en bij het opzetten van een compliancefunctie. Hierbij organiseren we periodieke trainingen voor medewerkers, testen we de algehele effectiviteit van uw AML-programma en implementeren we op risico gebaseerde procedures. Dit doen we dan ook al vanaf 2010 voor de grootste banken en andere financiële instellingen, maar ook voor aanbieders van virtuele activa en niet-financiële instellingen. 

Heeft dit alles u interesse gewekt, neem dan vooral eens contact met ons op via info@simon-consulting.nl of neem een kijkje op onze website www.simon-consulting.nl

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen