HomeSportSpannend Champions League-duel eindigt in teleurstelling voor Feyenoord

Spannend Champions League-duel eindigt in teleurstelling voor Feyenoord

In een spannend Champions League-duel heeft Feyenoord Rotterdam op woensdag een nipte 3-2 nederlaag geleden tegen Atlético Madrid in het Wanda Metropolitano stadion.

Turbulente eerste helft

Onder leiding van trainer Arne Slot, kwam Feyenoord vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt van Atlético-verdediger Mario Hermoso en een treffer van Dávid Hancko. Desondanks wisten Álvaro Morata en Antoine Griezmann het tij te keren voor de Spanjaarden, waardoor beide teams de rust ingingen met een 2-2 gelijkstand.

Controversiële VAR beslissing

Het eerste doelpunt van Feyenoord werd overschaduwd door controverse. Na een snelle actie onderschepte Mats Wieffer een pass bedoeld voor Saúl Ñíguez, die in buitenspelpositie verkeerde. Ondanks een vlagsignaal van de lijnrechter, werd na een VAR-check het doelpunt alsnog goedgekeurd.

Morata beslist duel

Kort na de hervatting vond Morata opnieuw het net, waardoor Atlético op 3-2 kwam. Ondanks kansen van Feyenoord-spelers Igor Paixão en Yankuba Minteh, bleef de stand ongewijzigd.

Door deze uitslag neemt Atlético de koppositie in Groep E over met vier punten. Feyenoord, na hun overwinning op Celtic, blijft steken op drie punten. De Rotterdammers kijken nu vooruit naar hun thuisduel tegen Lazio over drie weken.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen