HomeMarketingTijdelijk of permanent, Sylvia ter Wal helpt u graag met uw personeelsmanagement

Tijdelijk of permanent, Sylvia ter Wal helpt u graag met uw personeelsmanagement

Als ondernemers weten we allemaal dat niet alles even makkelijk is. Ieder zijn expertise, zo simpel is dat. Daarom is het goed om te weten dat u expertise op het gebied van personele zaken (HR, Personeelsmanagement) kunt vinden bij Sylvia ter Wal. Sylvia ondersteunt met haar bedrijf P&O Service Noord-Nederland bedrijven met hands-on personeelsmanagement of tijdelijk met interim HR inzet.

Ik zorg voor uw personeelsmanagement, u zorgt voor uw personeel. U investeert zodat ik ervoor kan zorgen dat u bespaart op uw kosten. Niet alleen wettelijk, maar ook menselijk beleid voeren op personele zaken vind ik belangrijk. Het moet passen bij uw organisatie, maar wel de wettelijke kaders helder maken. En omdat iedere ondernemer c.q. onderneming verschillend is, is dat waar we naar moeten kijken. Wat is er echt nodig, wat moet en hoe moet dat eruit zien?

U hoeft geen personeelsmanager te zijn, maar u moet wel zorgen dat uw personeelsmanagement goed is geregeld. Als ik doe waar ik goed in ben, kunt u de focus leggen op waar u goed in bent.

Veel ondernemers houden zich bezig met alle onderdelen van het bedrijf. Als personeelsmanagement niet een van uw favoriete dagtaken is, wordt het tijd om dat aan te pakken. Ik help u helder te krijgen wat u zelf wilt doen en wat u van uw bord wilt halen, maar ook op welk bord het dan wel terecht moet komen.

Waar de vraag of het probleem ook vandaan komt, ik help u bij het vinden van het antwoord of de oplossing. Zeker in deze tijd is het niet eenvoudig het personeelsmanagement goed te regelen. Is er een probleem of wilt u meer informatie over de werkwijze van P&O Service Noord-Nederland en Sylvia ter Wal, bezoek dan eens de websitewww.sylviaterwal.nl

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen