HomeShowbizz en CultTVOH-kandidate Nienke Wijnhoven doet toch aangifte tegen Jeroen Rietbergen

TVOH-kandidate Nienke Wijnhoven doet toch aangifte tegen Jeroen Rietbergen

Voormalig TVOH-kandidate Nienke Wijnhoven heeft via haar advocaat laten weten dat ze toch aangifte gaat doen vanwege aanranding door bandleider Jeroen Rietbergen. Inmiddels zou ze via haar advocaat Sébas Diekstra dan ook contact met de zedenpolitie hebben opgenomen. Ze zou lang hebben getwijfeld omdat ze zichzelf de schuld gaf van het voorval.

“Door alle ontwikkelingen ziet zij dat nu anders en durft zij eindelijk deze stap te zetten”, aldus de advocaat. “Hoewel cliënt zich nog altijd verplicht voelt om toe te lichten wat er precies allemaal zou zijn gebeurd en waarom zij daar zolang in mee is gegaan, heeft zij toch besloten om niet het risico te lopen een strafrechtelijk onderzoek te schaden. Mede hierom zal zij voorlopig niet meer inhoudelijk op de kwestie ingaan.”

In talkshow Beau vertelde Wijnhoven maandag al dat ze door Rietbergen betast was. Ze vertelde dat ze via de app eerst vriendschappelijk contact had met hem en hij haar op den duur uitnodigde om de studio te komen bekijken. “Dan loop je naar boven en denk je: ik zie geen studio. Op dat moment raakt hij je aan en denk je: oké, wacht, miscommunicatie. Op dat moment zoek je eerst de schuld bij jezelf.”

Rietbergen zelf ontkent via zijn advocaat Peter Plasman met klem de aanranding.

Door Annelien Bosboom

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen