HomeAlgemeenVader overleden, dochter ernstig gewond bij pretparkincident in Zuid-Frankrijk

Vader overleden, dochter ernstig gewond bij pretparkincident in Zuid-Frankrijk

Een tragisch incident vond gistermiddag plaats in het Zuid-Franse plaatsje Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, waarbij een 35-jarige man overleed en zijn driejarige dochter ernstig gewond raakte. Het incident vond plaats in het recentelijk geopende Wonderland Waterpark, gelegen nabij Marseille.

De man en zijn dochter bevonden zich in een opblaasbare attractie van twintig meter lang die door een krachtige windvlaag van de grond werd gelift en zo’n vijftig meter werd verplaatst.

Beide slachtoffers werden met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Marseille vervoerd. Ondanks de inspanningen van het medisch personeel, bezweek de man aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Het nieuws werd openbaar gemaakt door de burgemeester van het dorp via sociale media. Hij gaf ook te kennen dat er een onderzoek gestart is naar hoe een locatie bedoeld voor plezier en vrolijkheid om kon slaan in een scenario met dodelijke afloop. Het onderzoek moet de oorzaak van deze tragedie verhelderen.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen