HomeAlgemeenVader vindt vermoorde dochter via iPhone na aanval op Israëlisch festival

Vader vindt vermoorde dochter via iPhone na aanval op Israëlisch festival

Bij een bruut geweldsincident tijdens het populaire Israëlische muziekfestival, Supernova, vonden vele jongeren, waaronder de Amerikaanse Danielle Waldman (24) en haar Israëlische vriend Noam Shai, tragisch hun einde. Het koppel, dat hoopvolle plannen had voor hun gezamenlijke toekomst, werd het slachtoffer van een verraderlijke aanval, gelinkt aan militanten van Hamas.

Gelukkige toekomst uiteengerukt

Het leven van Danielle en Noam was vol belofte. Na een romantische ontmoeting tijdens hun legerdienst, volgde een liefdevolle relatie van zes jaar. Onlangs betrokken zij een nieuw appartement en hadden ze huwelijksplannen, zo vertelde Danielle aan haar vader in hun laatste gesprek voor het noodlot toesloeg.

Wanhopige zoektocht door een bezorgde vader

Na de aanval op het festivalterrein raakte het koppel vermist. Eyal Waldman, Danielle’s vader en oprichter van Mellanox Technologies, zette alles op alles om zijn dochter en haar vriend te vinden. Zijn zoektocht, die werd gestuurd door de technologie van de ‘Zoek mijn iPhone’-app, leidde hem naar een ontstellende en tragische ontdekking nabij de grens met Gaza.

Afscheid van een geliefd paar

De woorden van Eyal resoneren met diepe rouw en verlies, als hij memoreert aan Danielle als het “gelukkigste kind ooit”. Het paar, beide met stralende toekomsten en geliefd door hun omgeving, zal gezamenlijk worden begraven, wat een symbool van hun onafscheidelijkheid blijft, zelfs in de dood.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen