HomeAlgemeenVermiste/ontvoerde man uit Spanbroek gevonden in Beverwijk

Vermiste/ontvoerde man uit Spanbroek gevonden in Beverwijk

Spanbroek – De man die op vrijdag in het Noord-Hollandse Spanbroek vermist raakte, is terecht. De politie heeft bekendgemaakt dat hij is gelokaliseerd in Beverwijk, waarmee het mysterie van zijn vermeende ontvoering een nieuwe wending krijgt. In een tweet van de politie werd eerder de suggestie gewekt van een mogelijke ontvoerder man Spanbroek. Dit lijkt nu genuanceerd te worden met de term “vermeende ontvoering”.

De vindplaats kwam aan het licht na diverse meldingen op zaterdagochtend, waarin getuigen rapporteerden dat de man gezien was in de buurt van het treinstation in Beverwijk. De man wordt momenteel medisch onderzocht en zal daarna aan de politie een verklaring afleggen.

Een foto die op zaterdag werd verspreid toonde de man in gezelschap van een onbekend persoon, die hem bij de middel vasthield. Dit leidde tot een intensieve zoektocht van de politie gedurende het hele weekend, waarbij verschillende tips werden nagegaan. Tot aan vandaag heeft dit echter niet geleid tot het lokaliseren van de man.

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Heerhugowaard twee mannen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning. Deze arrestaties leidden echter niet tot het onmiddellijk achterhalen van de identiteit of de verblijfplaats van de vermiste man.

Volgens de politie sprak de man Engels of Duits. Opvallend is dat hij een uur voor zijn verdwijning nog op sokken rondliep bij het winkelcentrum in Spanbroek. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden van zijn verdwijning is nog gaande.

Annelien Bosboom
Annelien Bosboom
Annelien Bosboom is de eindredacteur. Op zowel onze app als Actuma presenteren wij een doordachte mix van nieuwsberichten en advertorials om u optimaal van dienst te zijn.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen