HomeShowbizz en CultWaylon bevestigt geruchten vreemdgaan tijdens zwangerschap Bibi

Waylon bevestigt geruchten vreemdgaan tijdens zwangerschap Bibi

Nadat er eerder vandaag diverse geruchten verschenen via juicekanalen die lieten weten dat Waylon vreemd zou zijn gegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman, heeft de zanger dit nu zelf bevestigd via zijn Instagram. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd”, schrijft de zanger wiens echte naam Willem Bijkerk is. Hij verwacht dan ook niet dat Bibi hem zomaar vergeeft en noemt het zelf onvergeeflijk wat hij gedaan heeft.

“Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul. Het spijt me Biebs”, sluit hij zijn bericht af.

Het nieuws kwam naar buiten nadat Yvonne Coldeweijer een video palatste op haar juicekanaal waarin ze het vreemdgaan van Waylon naar buiten bracht. Op een ander juicekanaal waren schermafbeeldingen te zien van gesprekken tussen Waylon en degene waarmee hij vreemd zou zijn gegaan.

Dit alles is dus gebeurd op het moment dat Bibi zwanger was van hun tweede kindje, Chester. De twee hebben samen nog een kindje, dochter Teddy, en Waylon heeft nog een zoon uit een eerdere relatie.

Door de redactie; foto: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen