HomeMarketingLast van plaagdieren? Hebbuzz helpt u er graag op milieuvriendelijke wijze van...

Last van plaagdieren? Hebbuzz helpt u er graag op milieuvriendelijke wijze van af

In elk huis en iedere plek kan het gebeuren dat er plaagdieren aanwezig zijn. Hoewel deze niet altijd (even) zichtbaar zijn, kunnen ze wel schade aanbrengen aan onder andere uw woning. Hebbuzz komt dan ook graag bij u langs om door middel van een systematische en grondige fysieke inspectie in kaart te brengen of en zo ja welke plaagdieren er aanwezig zijn en welke risico’s er verder zijn. 

Om te bepalen met welke soort plaagdier we te maken hebben en welke kenmerken deze heeft, kunnen we eventueel ook een bioloog inschakelen. Wanneer dat eenmaal is vastgesteld, kunnen we verder met de juiste strategie. Onze strategie bestaat uit monitoring, habitatmanagement (het controleren/aanpassen van de leefomgeving gezien vanuit het dier) of bestrijding.

Met dit IPM-plan (Integrated Pest Management) streven we naar preventie in plaats van bestrijding. Door schadelijke bestrijdingsmiddelen en biociden te beperken ontzien we het milieu. Heeft u zelf last van plaagdieren of het vermoeden daarvan?

Neem dan snel contact met ons op via (0599) 850054 of neem een kijkje op onze website www.hebbuzz.nl

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen