HomeMarketingBij Woering Glas- en Schilderwerken bent u verzekerd van kwaliteit & service

Bij Woering Glas- en Schilderwerken bent u verzekerd van kwaliteit & service

Woering Glas- en Schilderwerken is het adres wanneer u iemand zoekt voor schilderwerk of glas zetten, maar ook voor wandafwerking en restauratieschilderwerk kunt u bij ons terecht. We komen graag bij u langs in de buurt van Rolde, Assen en Gieten.

Of het nu gaat om binnen- of buiten schilderwerk, wij adviseren en helpen u graag bij de uitvoering. Van een nieuw behang tot aan het sausen van uw plafond en van een unieke wandafwerking zoals een handgemaakte schildering, Woering Glas- en Schilderwerken doet het allemaal. 

Daarnaast is het steeds belangrijker om uw woning goed te isoleren, waarbij het juiste glas een flink verschil kan maken. Woering Glas- en Schilderwerken plaatst uw nieuwe glas snel en vakkundig, of het nu om ‘gewoon’ isolerend glas, monumentaal glas of glas-in-lood gaat. 

Tot slot is het ook mogelijk ons als restauratieschilder in te huren, waarbij we het schilderwerk op ambachtelijke wijze restaureren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om historische interieurs en antieke meubelen in kerken en monumenten. We zorgen er hierbij voor dat het karakter van het object of interieur behouden blijft. 

Hebben we u interesse gewekt, neem dan eens een kijkje op onze website www.schildersbedrijfwoering.nl voor meer informatie en/of neem contact met ons op via 0592-24 30 43.

Advertorials

Gerelateerde Artikelen

Net Binnen