HomeMarketingRozenveld Hoveniers: uw tuinman in Noord-Nederland

Rozenveld Hoveniers: uw tuinman in Noord-Nederland

Rozenveld Hoveniers verzorgt graag de aanleg en het onderhoud van uw tuin, of het nu gaat om die van u als particulier of als bedrijf. Dit doen we met veel creativiteit, kwaliteit en functionaliteit in onderling overleg of met behulp van een door ons ingeschakelde tuinarchitect. Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen bij werkzaamheden die u niet zelf uit kunt voeren, of dat nu komt doordat u er niet gespecialiseerd in bent of er niet het juiste gereedschap voor heeft. 

Rozenveld Hoveniers is gevestigd in Gieten. Vanuit hier zet eigenaar Hans Rozenveld zich in om samen met zijn 7 vaste medewerkers iedere klant te voorzien van een mooi aangelegde, goed onderhouden tuin in de omgeving van Assen, Rolde en Gieten. 

Neemt u vooral eens een kijkje op onze website www.rozenveldhoveniers.nl voor meer informatie over onze werkzaamheden en/of neem contact op via 0592-264110

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen