HomeEconomischEen heftruck huren is vaak voordeliger dan er zelf één aanschaffen

Een heftruck huren is vaak voordeliger dan er zelf één aanschaffen

Het huren van apparaten klinkt voor veel mensen niet bepaald voordelig, toch kan dit het in het geval van een heftruck wel degelijk zijn. Sterker nog, voor veel bedrijven is een heftruck huren een betere oplossing dan de heftruck zelf aanschaffen, aangezien de aankoop en het onderhoud van de heftruck behoorlijk in de papieren kan lopen. Ook kan het zijn dat er extra capaciteit nodig is, bijvoorbeeld tijdens seizoenspieken of om uitval te overbruggen, waardoor een heftruck huren erg praktisch is.

Liftlease heftrucks

Wanneer u een heftruck wilt huren, hangt het van de situatie en wensen af wat hiervoor de kosten zijn. Voor welke werkzaamheden of welke accommodatie er ook een heftruck nodig is en voor hoe lang, er zal altijd een mouw aan te passen zijn. Er zijn allerlei bedrijven die voorzien in het huren van een heftruck, dus het kan goed zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet als u hiernaar op zoek gaat. Bij Liftlease heftrucks is er altijd een totaaloplossing te vinden voor iedere huurtermijn, waarbij er altijd een technische onderhoudsdienst klaarstaat bij een onverhoopte storing en alle operationele kosten inbegrepen zijn.

Wie en waarom?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand een heftruck nodig heeft of hier meer informatie over wil. Een ondernemer wil wellicht een heftruck huren om zijn of haar machinepark zo efficiënt mogelijk in te richten, een facilitair manager zou de interne transportvloot kunnen uitbreiden of een inventarisatie willen maken met gerichte offertes en een chauffeur zou de opties en mogelijkheden kunnen bekijken met betrekking tot diverse heftrucks en bijvoorbeeld een betere, meer ergonomische stoel. Wat de reden en het doeleinde ook is, er zal altijd een heftruck geschikt zijn voor uw toepassing.

Soorten heftrucks

Er zijn uiteraard allerlei mogelijkheden wanneer het gaat om het huren van een heftruck. Zo kunt u een vorkheftruck huren, die er in vele varianten zijn, zowel elektrisch aangedreven als met verbrandingsmotor op lpg of diesel. Deze laatste zijn met name geschikt om binnen te gebruiken en de elektrisch aangedreven heftrucks zijn de meer duurzame en stille keuze. Daarnaast kunt u een ruw-terrein heftruck huren als de ondergrond daarom vraagt. Dit kan het geval zijn bij evenementen, op een bouwterrein of in en agrarisch bedrijf. Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk een kleine heftruck te huren voor bijvoorbeeld stellingen of plafondwerk. Dit soort modellen hebben doorgaans een beperkte maximale hefhoogte, zijn minder dan 1 meter breed en hebben een kleine draaicirkel.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen