HomeAlgemeenVosBouw: Uw partner in bouwprojecten sinds 1982

VosBouw: Uw partner in bouwprojecten sinds 1982

Midden in Assen ligt VosBouw, een allround aannemersbedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1982. Al decennialang staan we bekend om onze veelzijdigheid, variërend van verbouwingen en renovaties tot woning- en utiliteitsbouw. Met een rijke traditie van vakmanschap combineren we onze expertise met een ongeëvenaarde passie voor het realiseren van uw bouwambities.

Dankzij ons toegewijde en enthousiaste team, voortdurende bijscholing en onze eigen geavanceerde machinale werkplaats, garanderen we werk van de allerhoogste kwaliteit. Wij stellen de wensen en tevredenheid van onze klanten altijd centraal, of het nu gaat om een renovatieproject of een gloednieuw bouwproject. Veiligheid, innovatie en aandacht voor detail vormen de kern van alles wat we doen.

Ontdek de veelzijdigheid en het vakmanschap van VosBouw en hoe wij uw bouwvisie tot leven kunnen brengen. Bezoek ons op www.vosbouw-assen.nl voor meer informatie en om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen