HomeSportAjax haalt spits Haller binnen voor recordbedrag

Ajax haalt spits Haller binnen voor recordbedrag

Deze vrijdag tekende Sébastien Haller een contract bij Ajax tot medio 2025, waarmee Ajax hem voor een recordbedrag van 22,5 miljoen euro overneemt van West ham United. De geboren Fransman gaf aan dat er al een paar maanden interesse van Ajax was en hij daardoor aardig wat geduld heeft moeten opbrengen.
Haller stond eerder al onder contract bij FC Utrecht, van 2015 tot 2017 speelde de spits hier al in de Eredivisie. Door deze transfer wordt hij nu herenigd met trainer Ten Hag en ook met zijn voormalig ploeggenoten Sean Klaiber en Zakaria Labyad.
“We hebben de afgelopen dagen al contact gehad. Sean belde me direct op toen hij de geruchten in de media zag. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen, want ik had nog niet getekend”, aldus Haller, die ook goede herinneringen bewaart aan de samenwerking met Ten Hag.

“Hoe wij destijds een wedstrijd voorbereidden en hoe de trainer met me praatte en me vertrouwen en adviezen gaf, is iets wat ik niet meer zal vergeten. We haalden bovendien goede resultaten. Nederland voelt inmiddels een beetje als een tweede thuis voor mij, aangezien mijn dochtertje hier ook is geboren.”
Aankomende zondag kan Haller al meteen van waarde zijn voor Ajax, die dan het seizoen hervat met de topper tegen PSV.

Door Annelien Bosboom; foto: pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen