HomeShowbizz en CultDebuut Sven Kockelmann in Op1 scoort 1,4 miljoen kijkers

Debuut Sven Kockelmann in Op1 scoort 1,4 miljoen kijkers

Het debuut van Sven Kockelmann als presentator van Op1 heeft zondagavond voor 1,4 miljoen kijkers gezorgd, wat goed is voor de zesde plaats in de kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek.
Op de eerste plek staat het altijd succesvolle programma Heel Holland Baker met 3 miljoen kijkers, gevolgd door het 20 uur Journaal met 2,8 miljoen kijkers en Studio Sport eredivisie met 1,8 miljoen kijkers.
De klassieker Ajax tegen Feyenoord scoorde ook veel kijkers en staat met 1,4 miljoen kijkers op de vijfde plek. Op de vierde plek staat daartussen nog de TV Show 40 jaar met 1,7 miljoen kijkers.
Ook schaatsen wist weer veel kijkers te trekken. Het EK Sprint 1000 m Heren trok 1,2 miljoen kijkers en staat op de negende plek. Het EK Allround staat op de elfde plek met bijna 1,1 miljoen kijkers en het EK Allround 10 KM Heren staat op de dertiende plek met eveneens bijna 1,1 miljoen kijkers.

Door Annelien Bosboom; foto: Afbeelding van StockSnap via Pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen