HomeMobiliteitGeen treinverkeer meer de rest van vandaag vanwege sneeuw en vorst

Geen treinverkeer meer de rest van vandaag vanwege sneeuw en vorst

NS en ProRail hebben laten weten dat de treinen de rest van deze zondag niet meer rijden, vanwege het aanhoudende winterweer.
“Op dit moment zijn er te veel storingen om een betrouwbare treindienst te kunnen bieden”, laat de NS weten. Later op de dag volgt meer informatie over het treinverkeer op maandag. “Wij adviseren reizigers de reisplanner en de nieuwsberichten goed in de gaten te houden”, aldus de NS.
Er ziin op het spoor teveel problemen ontstaan door het winterse weer met veel sneeuw, ijzel en wind. Hierdoor zijn er bijvoorbeeld veel wissels bevroren, doordat er sneeuw tussen was gekomen.

Arriva en Connexion hebben eveneens laten weten dat hun treinen voorlopig niet rijden en ook het busverkeer is stilgezet in onder andere Groningen en Friesland, het oosten en het westen van het land. Ook rijden er geen bussen in oost- en West-Brabant en in Limburg rijden er geen stads- en streeklijnen, behalve de stadsdienst in Maastricht.

Foto: Afbeelding van lbreen92 via Pixabay

Jos
Jos
Wij verzorgen met actuma het dagelijkse nieuws en online marketing voor bedrijven. In een open, no-nonsense cultuur werken onze teamleden met elkaar samen aan effectieve ideeën. Wij hopen dat jullie plezier beleven aan deze artikelen.

Gerelateerde artikelen

Advertorials

Net binnen